Ansøg

Matchingprocessen

Hos Mentor-Connect tror vi på, at de bedste mentorforløb udspringer af en gensidig faglighed. Derfor matcher vi mentees med mentorer, der har samme uddannelsesbaggrund, så vidt det er muligt. Da vi har et begrænset antal mentorer, kan vi desværre ikke matche alle, der søger en mentor.

Hvem kan ansøge

 • Studerende fra CSS og Jura. Vi har primært mentorer fra Statskundskab og Økonomi. Bemærk venligst, at studerende fra andre studieretninger ikke kan være sikre på at få en mentor, som har læst samme uddannelse som en selv.
 • KA-studerende og BA-studerende på minimum 3. semester
 • Du skal kunne deltage i kick-off eventet d. 22. november kl. 17-20

Hvad skal din ansøgning indeholde

Når du ansøger bedes du venligst, vedhæfte dit CV og en ansøgning, der besvarer de følgende tre ting: (max 600 tegn med mellemrum, per spørgsmål):

 • Hvad er din motivation for at blive mentee i Mentor-Connects mentorprogram, og hvad ønsker du at få ud af det?
 • Hvad er dine nuværende uddannelses- og/eller -karriere planer, og hvordan forestiller du dig, at en mentor vil kunne hjælpe dig med at indfri dine specifikke mål?
 • I din ansøgning bedes du desuden at indsætte et afsnit, hvor du definerer 5-10 forskellige nøgleord, der indikerer faglige interessepunkter eller typer af arbejdsopgaver, som du finder interessante.

Bemærk at dette ikke er en jobansøgning, og at nogle af virksomhederne beder om et andet indhold i ansøgningen.

Sådan ansøger du

 • Klik på Ansøg nedenfor, hvis du søger en mentor fra Accenture, Uddannelses- og Forskningsministeriet og/eller Udenrigsministeriet.
  Når du søger de tre førnævnte virksomheder, bedes du sende én ansøgning. Du skal altså ikke sende tre forskellige ansøgninger/mails. Anfør i mailens emnefelt de/den mentorvirksomhed(er), du søger i en prioriteret rækkefølge. Angiv endeligt hvilken uddannelse, du læser på i emnefeltet.
 • Der er nu lukket for ansøgninger til McKinsey & Company
 • Der er nu lukket for ansøgninger til The Boston Consulting Group
 • OBS! Det er tilladt at søge flere virksomheder.
Ansøgningsfrist d. 5. november 2018
ANSØG

* Når du ansøger en plads i dette mentorprogram indvilger du i, at Mentor-Connect må videresende dine kontaktinformationer til den mentorvirksomhed hvor du tildeles en plads som mentee. Derudover forbeholder Mentor-Connect sig retten til at opbevare informationer om din studieretning og hvilket semester, du går på.

Mentor-Connect er startet i samarbejde med Karrierevejledningen på SAMF, KU.
Du kan læse om ansøgningsprocessen her.

 

Kontakt os på: info@mentor-connect.dk.
Send din ansøgning til: ansoeg@mentor-connect.dk